jy bent zo anders
veel apparter dan de rest
ik wil niet aan je denken
maar doe niet echt myn best
ik kan niet naar je kyken
maar toch zyn myn ogen op jou gericht
ik wou niet verliefd worden op je knaape gezicht
maar dat geen wat ik niet wou is me overkomen
ik zit konstant over jou en myn te dromen
is het waar dat je me niet ziet zitten
jy bent de einige die het weet en het
enige wat ik weet is dat ik je niet vergeet