wandelen op het strand
blote voeten
schelpjes kraken
je voeten laten voetstappen achter
een strand vol voetstappen
van allemaal andere mensen
maar die ene bepaalde voetstap
van die ene bepaalde mens
schittert.
jij
liet niet alleen voetstappen achter in het zand
maar eveneens in mijn hart
wandelen op het strand
blote voeten
schelpjes kraken