Waar ik geboren ben raad je nooit
Het lijkt een beetje op het land van ooit
Ver weg, voor sommigen een illusie
Dichtbij, voor hen met veel fantasie
Toevallig kwam ik ter wereld in dat verre land
Zo’n klein guitje met zwart haar en één tand
Pa en Ma waren daar heen gegaan
Op zoek naar een nieuw bestaan
Teruggekomen door grote heimwee
Wij kinderen kwamen natuurlijk mee
Heerlijk opgegroeid in Nederland
Heb nu nog een sterke band
Geboorteland trek toch niet zo aan mij
Ik blijf toch hier wonen hoe het ook zij
Hier heb ik vrienden die me dierbaar zijn
Hen verlaten doet veel te veel pijn