de Toekomst
de tijd is gekomen
ik weet niet hoe het is
geen besef, geen verheuging, alleen dat grote gemis
zonder vrienden, vriend en het verleden
ligt achter je
verleden, heden en toekomst
inhoud van het leven
alleen
zo voelt het
beland in een zwart dal
dankij de mensen die je meesleuren
je kent en hebt er niemand
behalve zij die je meesleuren
een keuze tussen hier en daar is niet te maken
je gaat het een en ander verlaten
vrienden
die voor me klaar stonden
me hebben gesteund
waar ik van houd
hier zou ik alles hebben
maar niet zij,mijn ouders
zij waar ik het meeste van houd
de keuze gemaakt
waar iedereen achter staat
en weet dat ik hun verlaat
vergeten mogen zij niet worden
zal ook nooit gebeuren
maar wat ik hier heb opgebouwt
ga ik nu afbreken
ik zal mn vrienden nooit vergeten
ik zal ze missen...