ik woon nu al een tijdje op mezelf...
in een nieuwe omgeving, een nieuwe plaats...
heb nieuwe mensen leren kennen...
ja... een nieuw begin... zoals ik wilde...
maar waarom mis ik dan toch veel van thuis...
niet alleen het gevoel van het "gezin"
maar ook de vele dingen die eromheen zijn...
me scooter pakken en naar me zus gaan
nee, dat zit er nu niet zo 1...2...3... meer in...
ze wonen nu allemaal 120 km verderop...
dus even snel heen weer, dat wordt een flop...
heb ook 2 honden waar ik rekening mee hou...
en die trein dat vinden ze niet zo erg wauw...
een nieuwe omgeving, een nieuwe vriendin...
een nieuwe start, met een nieuwe vriendenkring...
dat is wat ik toen wou, dat is wat ik nu heb...
maar toch... doet het me nog auw...