Ze is mooi.
Maar ik heb te lang gewacht.
Ik hou van haar.
Maar ik heb te lang gewacht.
Ik zie haar graag.
Maar ik heb te lang gewacht.
Ik zal het haar vertellen.
Maar ik heb te lang gewacht.
Ik wandel naar haar huis.
Maar ik heb te lang gewacht.
Een leeg huis,ze is weg.
Ik heb te lang gewacht.