een koude hand
omsluit mijn hart
heel even valt mijn
adem stil..
omdat jij juist verteld..
wat ik altijd voorkomen wil..
een koude hand
strekt zich naar mij uit
en ogen vragen
mama hou me vast...
en de andere hand
duwt me weer weg..
je ogen..
die altijd zo straalden
vertellen me nu alleen angst..
en al voelt het voor mij als een falen
ik weet diep binnen in jou
ben jij het bangst..
een koude hand
die bibberend vraagt
om liefde en aandacht
alleen van jou kant..
ik wil je eeuwig
bij me houden..
wil niet dat je ons verlaat
de vorige keer..
was t ook niet wat je wilde..
en je onrust in je stilde..
denk na lieve schat..
voor je weer in overspannen toestand
je ouderlijk huis verlaat..
hopelijk komen we eruit..
ons gevecht...tegen je pubertijd!
liefs mama xxx