Naar het Cafe 2e kerstdag midden in de nacht,
mijn verjaardag vieren tussen al die winterpracht.
Afdrukken achterlatend in de zwart-witte nacht,
je vriendin die je feliciteerd en naar je lacht.
Misschien krijg je wat je had verwacht, die zoen, die handen in die
van jouw gevouwen,zo sneeuwzacht.
Het is waarschijnlijk waar je het hele jaar al aan dacht,
zo'n mooie winternacht