Ik kijk naar buiten en er valt een traan
Langs het raam naar beneden
Ik draai me om en weet
Dat jij nog harder hebt geleden
Loslaten is sterker dan ik wist
Ik dacht dat het wel zou gaan
Tot ik ervoor stond en niet terugkon
En nu ik het weet doe ik er niets aan
Want ik kan de weg niet vinden
Om te vertellen wat ik voor je voel
En iedere poging die ik doe om te verzoenen
Mist zijn kans en mist zijn doel
Je wil me niet meer zien, nam alles met je mee
Ik wil je vasthouden als ik weet waar je nu staat
Al was het maar om een keer te vragen
Hoe het nu verder met je gaat
Maar
Vertel me waar de weg toe leidt
Want ik mis nu iedere bocht
Schijn lichten op de weg waarheen ik ga
Want alles waar ik ooit voor vocht
Lijkt te verdwijnen in het donker
En lijk ik kwijt te raken in de nacht
En ik kan de weg niet terugvinden
Waar je ergens, altijd, op me wacht