de stilte in mijn hart is niet te verdragen,
de pijn van de leegte kan ik niet aan.
mijn vriendje mijn maatje,
je liet me alleen achter.
jij kan nu alleen nog maar in mijn gedachten zijn,
zonder jouw leven kan ik niet aan.
samen met jouw ging ik door het leven,
en nu moet ik alleen.
jij was mijn beste vriend,
maar ik zal je nooit vergeten.
nooit ga je uit mijn gedachten,
elke dag kijk ik naar je.....in mijn gedachten.
mijn lieve vriend,
dit heb jij nooit verdiend