Verliefd V
Het mooiste wat mij kon overkomen in mijn leven dat ben jij
Ik heb nooit een doel gehad in het leven, mijn leven was
niets totdat ik jou zag.
Mijn hart koel en kil, geen gevoelens, niemand die mij kon
roeren.
Maar toen ik jou zag ontdooide mijn hart, er ging een wereld
voor me open.
Ik kreeg kippenvel toen ik je zag.
Ik kreeg weer zin in het leven, ging weer met zin naar
school
Ik wilde weer dansen, ik wilde weer praten, ik wilde weer
lachen.
Ik wilde niet meer een kluizenaar te zijn.
Een kluizenaar van mijn eigen hart.
Niemand wist ooit door die muur te komen.
Die muur was dik, dik gewapend beton.
Maar jij stak erdoorheen alsof het rijstpapier was.
Je lach maakt me warm.
Ik zie ons in een grote balzaal dansen
De spotlights staan op ons gericht.
Je kijkt me aan en we bewegen op de muziek.
Omstanders klappen voor ons.
Ik wil je omarmen.
Ik wil je kussen, oh zo zacht doch zo vurig.
We dansen de hele nacht, de dansen de hele morgenstond.
We krijgen een warm applaus.
Ik voel je armen om me heen.
Ik kijk je aan, je lacht en ik word warm
Warm van verliefdheid
Ik wou dat ik dit moment op pauze kon zetten, net als
een video
Ik wil even langer genieten van het moment.
Ik wil met je op reis, ik wil alles met je doen, desnoods
moet ik door de hel
Maar ik zou je overal volgen, waar ik maar kan.
Wil jij dat ook?