Mijn zon..
Jij bent mijn zon..
Mijn onzichtbare zon
die mijn wolken
even deed wegdrijven..
Zonder je
je uitwerking te realiseren,
deed jij mij ontdooien
en bracht me even terug
in warmte..
Maar,..
tegelijk met de wolken
dreef jij weg over grenzen
en liet mij achter,..
verlangend
naar jouw onbereikbare stralen..