Mijn hartje zweeft als je naar me lacht,
maar dan zeg je me lief en zacht:
"Sorry maar ik hou van een ander",
Plots stopt mijn hartje met zweven,
en verdwijnt mijn zin in’t leven.
Mijn hart doet pijn,
omdat je nooit de mijne zal zijn.
Maar ik zou het niet overleven,
als wij geen vrienden meer bleven.
In mijn oog een traan geboren,
voor een liefde hier verloren.
Maar het leven gaat voort,
dit is enkel de prijs die bij liefde hoort.
Harlekijn,