Toen ik nog een kleine jongen was
was ik steeds de laatste van mijn klas
liever spelen dan te leren
liever vrijen dan studeren
Maar toen ik na jaren ouder werd
zag geen vriend,geen vrouw,mij toen nog aan
zonder liefde geen geld noch werk
zo kon het toch niet blijven gaan
Je speelt er mee
je leert er bij
wie weet wat is dat?
Letorama letorama
al in 't café
al in de wei
op school of in 't stad
Letorama letorama
Je draait de letterkes op zijn kop
die je niet nodig hebt
legt de letterkes bovenop
waarmee je 't woordje zet
Letorama letorama
zo speel je ook kaart en woordenschat,
en word je ook nog slim
zo leer je al spelen steeds ietwat
zorg maar dat je het wint
zo kreeg ik het wonder mooi idee
en het bracht mij speels het leren mee
als in een fatamorgana
zag ik plots het letorama
zodat hij die vroeger dommer was
nu op kaart de letterkes ook las
en wie van ons het schoentje past
neem de kaarten nu ook vast