Een laatste traan gedroogt,
een eenzame kaars gedooft.
Liefde gestorven in tijd,
een onbegonnen verloren strijd.
Niemand die deze pijn kan verstaan,
onbeantwoorde vragen, waar misgegaan?
Hoe moet ik nu verder zo alleen?
Nu deze liefde voorgoed verdween.
Twee zielen uit elkaar gedreven,
een eind aan dit verhaal geschreven.
Zal deze pijn ooit verdwijnen,
een nieuwe zon na de maan verschijnen?
Tijd gaat verder zonder eind,
nieuw gevonden hoop die plots verschijnt.
Je opent je ogen, de pijn geleden.
Een nieuw begin, de rest verleden.
Harlekijn,