Voor M.
Ooit zul je weten, dat ik het nooit zo bedoeld had.
Dat mijn leven een zwart gat was.
Dat ik niet door kon leven in die hel van pijn.
Dat ik als maar hoopte bij iemand zoals jou te zijn.
Ooit zul je zien, dat deze tijd maar even duurde.
De tijd van deze ruzies. De tijd van minder fijn.
Ooit....