Heerlijk, zo zou ik me moeten voelen.
Is dat niet hoe ze liefde bedoelen?
En zo voel ik 't ook wel af en toe,
maar dat wachten, ik ben zo moe.
Echt, mijn liefde voor jou zit zó diep,
alleen moet alles nu in `t geniep.
Was de dag maar daar,
dat we konden zeggen, "we zijn een paar".
Lieve schat, zielsveel hou ik van jou.
Maar hoop dat ik dit nog volhou!