Vroeger kwam ik thuis
Dan was mam er
En pap ook
Broer zat voor de t.v.
En mijn zusje keek dan ook mee
De sfeer was goed
Zo warm en liefdevol
Maar sinds dat voorbij is
Zit het nog steeds te hoog in mijn bol
Ik had tenminste nog het huis
Waar ik opgegroeid was
Ik wou dat ik daar zat
In de tuin, op het gras
Of op mijn vensterbank
Naast de televisiekast
Nu is het anders
Niet meer zoals eerst
Maar ik heb geen keus
Ik kan niet rechts of links
Ik volg dan maar mijn neus
Nu kom ik thuis
Mam woont hier niet
Pap is ergens waar ik niet van af weet
Broer, niet achter de t.v.
maar met andere criminelen mee
Zus, is er weinig, maar is er wel
En als 1 van ons slechte zin heeft
Peert ze hem snel
Ander huis
Ander gezin
ik wou dat alles terug kon
terug naar het begin....