Het regent,
niet alleen buiten,
maar ook in mijn hart.
De bomen veranderen,
krijgen een andere kleur,
net als mijn gevoel.
De blaren verlaten hun thuis,
een laatste keer wuiven ze,
nu liggen ze op de grond.
Mijn gevoel gaat mee met de blaren,
het kleurt van licht naar donker,
bereidt zich voor op de vlucht.
De straten zijn bedekt,
een tapijt uit rood, geel, en bruin,
zo kleurrijk en toch zo somber.
Net zoals de blaren weggaan,
ga ik dra ook weg van hier,
vlieg ik weg van mijn eerste eigen nest.
Heb het gevoel,
alsof een stukje van mezelf sterven moet.
Het afscheid komt dichter...
Ach, ik weet het allemaal niet meer en wandel verder met mezelf door de regen...