Het is heel fijn
om af en toe alleen te zijn.
Even geen mensen om je heen ,
dat verlangen heeft toch iedereen?
In m'n eigen wereldje voel ik me het best,
zonder het gezeur van de rest.
M'n eigen wereldje is heel byzonder.
Je zou kunnen zeggen een wonder.
Het liefst ben ik er elke dag,
helaas,dat dat niet mag.
Ik zou niet weten waar m'n wereldje ligt,
er is in ieder heval niets verplicht.
Ik hoop dat m'n wereldje nog lang zal blijven bestaan,
dan kan ik het leven nog heel lang aan........