Je hebt zoveel vrienden om je heen,
toch voel je je alleen.
Je zegt dat niemand van je houdt
en het lijkt alsof je een muur om je jezelf heen bouwt.
Die muur blijkt als maar te groeien
er is niemand die zich met je mag bemoeien.
Waarom wil je er niet met mij over praten?
Waarom voel je je zo verlaten?
Je zou zo gelukkig kunnen zijn ,
zonder die muur van eenzaamheid en pijn.
Toe,laat me je helpen om die muur af te breken ,
dan ben je weer gelukkig over een aantal weken.