Ik heb alleen nog foto's
Vervaagde herinneringen in mijn hoofd
Je had 't me ooit beloofd
Maar ik had je niet geloofd.
Je was altijd zo'n gelukkig mens
Zonder haat volgens mij
Je had nooit zo'n afgrijselijke wens
En je was altijd happy blij.
Je hebt 't me gezegd
Ik lachte toen je het zei
Had ik m'n hand er maar beter op gelegd
Dan was je nu misschien nog bij mij.
Je hebt me verlaten
je bent uit deze wereld gestapt
Ik had jouw ellendige leven niet eens in de gaten
Ik vond je altijd zo sterk
Zo ongelooflijk zwoel
Maar ondertussen, heb ik niet door gehad
Dat jij al jaren rondliep,
met zo'n vreselijk, uiteindelijk doel.