De bomen bewegen
't Is een zucht voor jou
Een zucht dat alls eerst heeft verzwegen
Maar jou daarna vertelde dat ik van je hou
De lucht is blauw
Net als het blauw van mijn ogen
Ze vertellen je dat ik je wil, en gauw
En dat is zeker niet gelogen
Buiten is het licht
Zo kan ik je altijd vinden
Zo zie ik je gezicht
En kan ik me voor altijd aan jou binden