M'n kamer vult zich met de duisternis
De donkerte slaat toe
Ik vergeet alles even
En ga slapen, want ik ben moe
Maar dan word ik wakker
Er valt een straaltje licht door m'n gordijnen
Het zijn jouw lichten,
die me wakker seinen
Ik kijk naar jou
Die mooie heldere ster recht boven mij
Ik vertel je dat ik van je hou
En net als die ster voel ik me vrij
Elke avond wacht ik tot ik je zie
Tot ik de warmte van jouw licht weer voel
Tot ik weer bij je kan zijn
Want dan voel ik me weer fijn
Ik raak je nooit meer kwijt
Jij zal altijd blijven schijnen
Ik ben gelukkig, voor altijd
En ik weet zeker:ik krijg nooit spijt