Veel tranen heb ik gelaten,
Ik weet het gaat voorbij,
Ik kan je nog niet verlaten,
Misschien is dit toch bter voor mij.
Wij waren niet goed in praten,
De gevoelens opgesloten in ons hart,
Ik kan het zo niet laten,
Je was een jongen apart.
Toch heeft het me veel pijn gedaan,
Ik wil me niet vergissen,
We zullen alleen verder moeten gaan,
Toch kan ik je niet missen.
Ik kan me er niet bij neerleggen,
Ik geef nog veel om jou,
Ik ga pas als je durft te zeggen,
Ik hou niet meer van jou..........