IK BEN BANG!
En ik wil het niet zijn,
maar ik kan er niet omheen
Dalijk ga je verhuizen
en laat je mij alleen.
Steeds weer die dromen,
die gedachten in mijn hoofd.
Dat het dalijk mis gaat
Niet zoals je hebt beloofd.
Misschien maak ik me te druk
en stel ik me aan
Ik ben gewoon bang,
dat het straks tussen ons over zal gaan.