Voor mij beslissen
Het is raar, gaar
maar toch is het waar
Je wil weg
weg van mijn vriendin
Ik wil het niet
ik heb het ook gezegd
blijf dan hier
maar ga niet naar daar
Veel keus zal ik niet hebben
als je gaat
zal ik mee moeten
of ik wil of niet
je zal voor mij beslissen
maar dat wil ik helemaal niet