Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Behoefte
Behoefte,
Een Inlichtingenbureau
waar men alles kan vragen
wat kost een hoer per uur
waar koopt men oude dagen
wat is de kortste weg
naar het verbiningswezen
en wat staat er te lezen
tussen de regels van ons bestaan
er is behoefte aan
Over dit gedicht
Auteur:
Rob
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verandering]
[]
[]