We wisten het van te voren:
Dit is maar voor even
Maar toen waren we al verloren
We liepen onder een heldere sterrenhemel
Hand in hand
En ja toen was het alweer voorbij
Het afscheid deed pijn
Bij ons allebei
Ik wou dat ik nog heel even langer bij je kon zijn........