Je hoeft niet goed te zijn
om de beste te zijn.
Zolang je maar beter bent dan de rest.
Om samen te zijn met een jongen
die slecht is,zou niet leuk zijn.
Maar om samen met een jongen te zijn
die leuk is,
zou zo slecht nog niet zijn.
Don't wanna walk home?
Take a joint and fly home.
Coca-Cola came to town,
Pepsi-Cola shot him down,
Dr Pepper shook him up,
now we all drink 7-up.
Je gaf me je ogen.
Het enige dat je me ooit zal geven.
Voor jou een spel,
voor mij m'n leven.
Ik wil alles doen om van jou te zijn,
maar helaas is jouw hart voor mij te klein.
Hij heeft een hart van goud.
Zijn handen zijn sterk als staal.
Zijn haar is rood als koper.
Zijn borstkas is als metaal.
Zijn lach klinkt als zilver in m'n oren.
Zijn ogen zijn grafiet.
Maar zacht als zijde streelt hij,
Helaas ,niet mij
Waarom heb je dat gedaan?
Mij in de kou laten staan.
Ik zal je nooit vergeven.
Jou met haar zien ,
daar kan ik niet meer tegen!