Ik weet hoe het gaat.
Ze gaan door, tot je ziel je lichaam verlaat.
Totdat je alleen maar kan denken aan de pijn.
Niet meer hoe het leven zonder hun zou zijn.
Uit haat, uit woede of uit verdriet ?
Maar weten waarom doe je niet ?
Je hebt het zelf nooit gedaan.
Waarom is het bij hun dan wel toegestaan.
Het doet zo'n zeer.
Er komt een dag, dan wil je niet meer.