Te vlug ontmoetten wij elkaar,
te vlug sprak je me aan.
Te vlug omarmde je me,
te vlug vond jouw mond de mijne.
Te vlug streelden jouw handen mijn lichaam,
te vlug vertrouwde ik me aan je toe.
Te vlug was onze verliefdheid begonnen,
te vlug was onze verliefdheid voorbij.