Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Drijvende wolken
Wolken
Een sprookjesverhaal volledig in beeld
Moeder de gans op kop met veel ernst
Dombo de olifant stuntelend op één been
Een dolle kameel huppelt met een lama mee
Piep de muis kruipt in het kleine nest
Bertha de koe loeit volop bruintje beer
Tortelduifjes al wiegend heen en weer
En kijk wie loopt daar mee met de rest
De schimmel op stap met sinterklaas
Plots holle bolle de wind die ineens
de dreigende wolken verder verdrijft
Hup hup op weg naar een mooi verhaal
Een nieuw verhaal in de drijvende wolken
Reacties op dit gedicht
lorelei vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Ninandra
:
Maandag, november 24, 2003 17:53
Cool gedichie!
Oorlam
:
Maandag, november 24, 2003 16:38
:)))) zo lees ik ze graag!!
de nifter
:
Maandag, november 24, 2003 11:18
hahaha... prachtig beeld, dat hele zootje ongeregeld bij elkaar
Over dit gedicht
Auteur:
lorelei
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
24 november 2003
Thema's:
[Sprookjes]
[Sinterklaas]
[Bewondering]