Moordsint!
Ik zag piet staan en dacht wat heeft hij nou aan,
Dat is geen pietenpak maar een vuilniszak,
Piet schaamde zich kapot,
Maar de kinderen lachte zich verrot.
Sinterklaas kwam eraan,
En hij zag piet in zijn zak staan,
Hij moest zo hard lachen,
Want de piet moest pipi machen.
Piet moest naar de wc,
En hij nam oude kranten mee.
Want hij had geen wc papier,
Dus hij gebruikte pagina 4.
Het ging steeds slechter met piet,
Dat hij zwart voor zijn ogen ziet,
“Dood” zei sint tegen piet,
en hij stak hem in z’n linker tiet.
Sint juichte zo hard,
En hij begon met een nieuwe start,
Dus hij ging langs de bakkerij bart,
Maar alle broodjes waren zwart,
Toen dacht hij aan piet en die kleur vergeet hij niet.