de kleine koningin
Catharina Amalia
ben jij het?
die gisteren onder het oog
van je natie werd geboren?
nog vol van de wereld
vanwaar je bent gekomen
ben je hier, om ooit eens
over dit volk te regeren
tussen boogschutter en
tweeling, zijn je vaardigheden
al doeltreffend gecommuniceerd
wees wie je wilt zijn
puur en rein in de strijd
of welke namen je ook toevallen
/wil
08DEC2003 21:08