de tranen stromen uit mijn ogen,
ik had je moeten geloven.
je had niet lang meer te leven,
je had me jouw laatste wens gegeven.
dat was de mooiste dag die ik ooit had,
waardoor ik bijna vergat,
jij zal er binnenkort niet meer zijn,
en die gedachte deed ontzettend veel pijn.
maar nu ben je er niet meer,
nu kijk ik naar de wolken keer op keer,
dan zie ik jou mooie gezicht,
en dan denk ik het was net een mooi gedicht.