Ik kan er niet omheen,
er is een probleem,
het zou mij verbazen,
dat het zou koelen zonder blazen,
Het is de nieuwe vriend,
die Bianca wel verdiend,
ik zal voor hem duimen,
hij verdiend alle pluimen,
William wil niet met hen praten,
zij is in alle staten,
Lieven is zijn naam,
zij wil altijd naast hem staan,
ik wil het wel proberen,
het te stimuleren,
al gaat ze ver gaan wonen,
zij zal altijd mogen komen,
zij blijven mijn kinderen,
niemand kan dat verhinderen,
ik hou van haar,
zonder commentaar,
zou ik kunnen toveren,
zou ik hem betoveren,
dan zou hij wel praten,
en waren zij zijn maten,
kon hij haar maar verstaan,
dan zou alles anders gaan,
dan waren er geen problemen,
en zou ik vreugde tranen wenen.