Tegen mijn zin in moest ik afscheid nemen
Niet wetend dat het voor altijd zou zijn
Veel verdriet en vele tranen, vasthoudend aan hoop
Jaren gingen voorbij
Hoop stierf dag na dag
Toen kwam de klap...
er was niet nog een keer, er was geen misschien
Leegte en verdriet namen de plaats in van hoop
Niet begrijpend waarom
Echt alleen achter
Ik mis je zo...