Ik weet wat het is
Ik weet hoe het voelt
niemand verdient deze pijn
deze pijn is niet fijn vooral als je geliefde zegt
dat hij/zij je niet meer moet
dan heb je enkel maar tranen
tranen van verdriet tranen van liefdesverdriet
deze tranen zijn dingen die horen niet
tranen en liefdesverdriet niemand verdiend ze
en zeker jij niet