Je hoeft het niet te zeggen,
ik begrijp het wel
Je hoeft het niet uit te leggen,
ik begrijp het wel
Ik zag het al in je ogen
nog voor je het zelf wist
Ik zag het al in je ogen
ik word niet lang gemist
Ik hield de eer aan mezelf
maar dacht: wat moet ik nou
Want toen ik bij je wegging
hield ik nog steeds van jou...
Begrijp je wel?