De ogen van een kind
zeggen veel,
de ogen van een kind
vragen veel,
in de ogen van een kind
zit soms verdriet.
Door het verdriet
uit de ogen van het kind
weg te nemen,
is het kind aandacht
en liefde geven
zodat de helderheid
er weer mag zijn
in de ogen van het kind...