Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eb
het is eb
in mijn hoofd
het maakt zichtbaar
wat voordien verborgen was
verzwolgen in zilte verwarring
het is eb
verdronken emoties
aangespoeld op het strand
onverschillig loop ik verder
tot het water weer mijn voeten kust
het is eb
in de verte zie ik
de vuurtoren van herinnering
die het verre verleden verlicht
en de verdwaalde gedachten de weg wijst
het is eb
maar het gedonder
tussen de rotsen voorspelt
wat iedereen al heel lang weet
vloed komt terug als een verloren vriend
Over dit gedicht
Auteur:
Steve
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verwarring]
[]
[]