Vrolijk en vredig samen
Uitgerust en vrij
Er gaat geen onderwerp verloren
Vrienden praten met elkaar
Maar wie heeft er nog oren
Voor de vraag
Waar luister je naar
Ze zeggen ja, maar bedoelen nee
Niet wetend welk van de twee
Gelukkig zijn het mijn vrienden
Dus niks om me over op te winden