Je smeltogen in mijn zwijgende gedachten
Je lach in mijn geheugen gegrift
Je passie laat een waas in mijn hersens achter
Mijn gevoelens weer in die eeuwige lift
Ik mis je dronken gegiechel
Je ongeduldige gezucht
Je ondoordringbaarheid
Het blijft achter als een gerucht
Je liet me verward achter
Weer een illusie kwijt
Je staat niet meer open voor me
Het lijkt erop dat je me mijdt
Dus ga nu maar
Loop maar weg uit mijn leven
Maar onthoudt dit:
Wat je terug wil krijgen moet je eerst geven