SPECIAAL!!
Kelly en stephan.. mijn favorieten
Heerlijk om van jullie te mogen genieten!
Nog maar kinderen van zeven en negen.
Komend hier elke dag..Hoop zo dat het blijven mag.
Met jullie zorgjes groot of klein!!
jullie weten het zal er altijd proberen te zijn.
Met elkaar lachen en spelen en leren delen.
Mijn dag is goed als ik jullie weer hebt ontmoet.
Jullie mijn allerliefste grootste schatten