Elke dag worden wij dwazen verliefd,
vlinders dringen in je hoofd,
en met zijn stem wordt je verdoofd,
de wolk om alles heen,
de waas om alles,en iets,
een schreeuw in het niets,
een teder vlieg gevoel als ik denk aan zijn mond,
en de vlinders dartelen rond,
De vleugels verdoofd je stem,
want je denkt weer aan hem,
Je straald gezond,
een lach op je mond,
ik denk trouw
jou vlinders gaf je aan mij,
en ik mijn vlinders aan jou