zal ik het doen of zal ik het laten
er is toch niemand mee wie ik kan praten
wat heeft het leven nog voor zin
ik wil iets anders, een nieew begin
verhuizen naar een andere plek
steeds weer..ik word hier gek
telkens ga ik van mijn vrienden weg
we verhuizen zomaar, zonder uitleg
zal ik dan maar voor altijd weg gaan
en de verhuizingen niet meer in de weg staan
op 1 plek zal ik dan voor altijd wonen
daar kan ik me dan als echte vriendin vertonen
niet als 1 die zn vrienden steeds verlaat
voor altijd weg gan is dan mijn enige goede daad