Oorlog
Er is veel strijd in de wereld in de wereld, waar je gek van word
Dat hangt langzamerhand wel uit je strot
Waarom worden ook al kleine kinderen opgeleid tot soldaat
Moet alles dan echt met zo'n snelle vaart
Waarom moeten mensen altijd van een mug een olifant maken
Want kleine dingen kan mensen van binnen zo diep raken
En waarom moeten mensen lijden die er niks mee te maken hebben
En wie in de wereld kan de oorlog nog remmen
Ik vind dat je van elk mens moet houden zoals die is
En dat is wat ik in de wereld mis
Want we moeten ook aan de mensen die na ons komen denken
En hun ook een mooi en gezond leven schenken