lang geleden
lang geleden waren we een koppel.
het ging niet goed meer,
We zien elkaar nog maar durven er niet over praten
we doen alsof we elkaar niet kennen,
Het is een raar gevoel,het voeld raar in de buik
je kan het niet omschrijven,We voelen het appart aan.
We kunnen het niet aan om te praten met elkaar
we hebben nog te veel mooie herinneringen aan elkaar,
binnenkort gaan we door bepaalde redenen elkaar
meer zien k'weet niet of dat zo'n goed idee is maar
toch hebben we geen andere keuze ik hoop dat alles
best zal verlopen als je dit ooit leest hoop ik ook dat je de gevoelens toch kan bedwingen en dat we er het beste
zullen van maken maar we zijn oud genoeg dus dat zal wel moeten lukken he,maar laat je niet terug beinvloeden door die mensen die dat toen hebben gedaan bij jou blijf jezelf en we komen er wel uit geloof me maar.
groetjes en kusjes,liefs