Duizend gedachten schieten door me hoofd.
Duizend dingen die ik niet had gedaan maar toch had beloofd.
Duizend problemen schieten door me heen.
Duizend problemen helemaal van mij alleen.
Al die problemen omdat je iemand nadoet die je niet bent.
Maar het maakt niet uit het is slechts uiterlijke schijn niemand die je innerlijk kent.
Je doet dingen die eigelijk niet bij horen en gaat stuk maar je moet groot zijn.
Je weet dat het niet goed is en toch doe je andere weer pijn.
Maar je moet wel, je moet echt alles geven.
Want tenslotte zijn het de sterkste die overleven.